Artelia investerer i fremtiden

Vi leverer innovative løsninger og bidrager til en branche i udvikling.

Med øje for proaktiv rådgivning, specialiserede værktøjer og engageret samarbejde ønsker vi at blive din foretrukne sparringspartner i den tidlige designfase.

“Vi stræber efter at udvikle og hæve det faglige niveau i den danske byggeindustri.”

– Steffen E. Maagaard.
Samarbejde og vidensdeling

Samarbejde og vidensdeling

Vi samarbejder jævnligt med forskningsinstitutter og andre aktører i branchen, da vi har en ambition om at bringe vores ekspertise ind i et bredt spektrum af forskellige projekter, inden for udvikling af bæredygtige og sunde bygningsdesign.

MIBS står for Multivariable og Interaktive Bygningssimuleringer, hvilket udspringer af et 3-årigt ErhvervsPhD-projekt. I den løbende udvikling er der fokus på at give det tværfaglige designteam det bedst mulige grundlag for at designe sunde og bæredygtige bygninger under hensynstagen til pris og kompleksitet.

Ved brug af MIBS kan teamet fokusere på de vigtigste parametre og undersøge tusindvis af bygningssimuleringer. Derved kan beslutningstagere i fællesskab identificere flere og bedre løsninger.

MIBS

Udviklingsprojekter

Som innovative specialister udfordrer vi de tekniske krav og muligheder for det effektive, intelligente og bæredygtige bygningsdesign.
Her kan du læse mere om nogle af de projekter, hvor vi har været med til at udvikle branchen og sætte nye standarder inden for Energi, Bæredygtighed og indeklima.

Publikationer

Artelia investerer i forskning og udvikling. Derfor udgiver vi løbende artikler omkring vores forskning og værktøjer med ønsket om at bidrage til udviklingen af den danske byggebranche.

Hvis du ønsker at lære mere, kan du fordybe dig i vore publikationer her.

Samarbejder

Samarbejdet med forskningsinstitutioner er essentielt, når man ønsker at være på forkant med ingeniørvidenskaben. Den løbende vidensudveksling giver os og vores kunder en unik indsigt i den seneste udvikling i branchen og morgendagens fremskridt.